Majorat 18 ani rose gold

Servicii locale

Asigurăm servicii locale pe raza județului Suceava și împrejurimi.

Ne deplasăm și amenajăm pe loc sala de festivități a evenimentului dvs. Avem un portofoliu vast de buchete din baloane latex sau aranjamente din baloane latex si figurine din baloane folie în funcție de tematica sau evenimentul la care suntem invitați (petrecere de botez, aniversare de 1 an, 18 ani sau orice vârstă, bride to be, baby shower, lansare de baloane latex, lansare de baloane cu led la miezul nopții, etc).

Costul minim este de 500 lei si transport GRATUIT în orașul Suceava. În afara localității se percepe o taxă de transport, în funcție de numărul de km.

Vă puteți inspira din pozele postate și pe pagina noastră de Facebook sau canalul de Youtube.

Servicii locale de decorare a petrecerii dvs.!

Fie că doriți sa organizați o petrecere de botez, de nuntă, o zi de naștere a unei persoane dragi, o aniversare a numelui, tăierea moțului copilului, banchet de clasa a 4-a, a 8-a sau a 12-a, o întâlnire de afaceri/corporate sau pur și simplu doriți să faceți cuiva ziua mai frumoasă, aranjamentele din balone cu heliu vă ajută să impresionați.

Ne puteți contacta telefonic sau vă așteptăm la standul din incinta Egros Suceava (lângă Carrefour) și stabilim împreună comanda / tematica.

Vă așteptăm cu drag!

Contactați-ne!

%d blogeri au apreciat: