Petrecerile aniversare continuă acasă în ciuda coronavirusului!

home party - smart balon

Excursie cu ghid, destinația sufragerie. Plecarea la 7:30, din locația baie. Mic dejun tip picnic, pe balcon. Baloane din gumă de mestecat”. Așa sunt descrise acum, cu mult umor, petrecerile aniversare și distracția în vremea coronavirusului. Așa circulă hazul de necaz în social media și tocmai de aceea magazinul nostru online SmartBalon.ro devine relevant prin articolele și accesoriile de petrecere.

Aniversările la restaurant au luat o pauză. Cele de acasă continuă

La fel se întâmplă și cu zilele de naștere făcute cu mulți invitați. Viața socială are de suferit în această perioadă, însă acest lucru reprezintă înainte de toate o provocare. Cine este cel mai inventiv, mai neconvențional, mai adaptabil câștigă – sau cel puțin trece mai ușor peste șocul cotidian oferit de restricții.

În realitate, mulți oameni nici nu resimt atât de puternic toate măsurile impuse de autorități și toate apelurile la distanțare socială, fiind ei înșiși firi ceva mai calme, ducând vieți mai retrase, totuși pline de destindere și voie bună.

A aniversa acasă zile de naștere, ani de la căsătorie și zile onomastice este posibil grație magazinelor online care din fericire încă pot livra la domiciliu tot ce este nevoie, de la mâncare la haine și decoruri – baloane.

Noi, Smart Balon, asigurăm partea de decoruri cu bucurie, fiind un magazin online care comercializează articole și accesorii pentru petrecere, mai precis:

  • ursuleți florali, drăguți pentru fetele de orice vârstă ;

  • baloane din folie, care să formeze prin asociere vârste și nume;

  • baloane latex, care să coloreze camerele casei îndeajuns de mult;

  • accesorii de baloane precum butelii cu heliu, pompe și bețe de suport;

  • șervețele, farfurii, pahare, coifuri, lumânări și props ca accesorii de petrecere;

  • pachete de produse pentru petreceri tematice (1 an, botez, majorat – 18 ani etc.).

Atmosfera festivă e creată de participanți, dar întreținută de decoruri

Decorul împodobit cu baloane în care se desfășoară evenimentul întreține într-adevăr atmosfera de petrecere. Așa cum în organizarea de evenimente festive în restaurante sau alte localuri se face înainte o listă cu cele necesare, tot așa trebuie să se construiască o listă și pentru petrecerile remote, adică pentru cele organizate acasă și cu mai puțini participanți.

Copiii vor fi sărbătoriți acasă, centrele de evenimente pentru prichindei fiind mai degrabă închise. Nu-i nimic – noi arătăm că este posibil să existe și acasă distracție pentru ei, fără stres pentru tine.

Însă dacă în casă oricum locuiesc mai multe persoane, familia fiind numeroasă și de generații diferite, cu atât mai mult o listă trebuie făcută și cel puțin câteva baloane trebuie umflate. Supermarketurile nu asigură destule opțiuni și mai ales că acum întâmpină din ce în ce mai multe probleme legate de stocuri. E foarte posibil ca ele nici să nu aibă baloane la rafturile non-alimentare, iar de la rafturile alimentare cel mult să poți face baloane… din gumă de mestecat.

Spectaculoasele props sunt ideale acum pentru a dinamiza o petrecere dată acasă cu puțini petrecăreți. Măcar ochelarii aceia atât de nostimi și mustățile intenționat exacerbate pot face deliciul rețelelor de socializare – spiritul de petrecere ajungând și astfel la prieteni.

Să curgă șampania și like-urile, să se audă numai „Laaa mulți aaani!”.

Noi suntem dispuși din toată inima să participăm la bucuria aceasta.

Leave a Comment

%d blogeri au apreciat: