smartbalon-blog

Despre Noi

Organizezi o petrecere și ești lipsit de idei?
Suntem aici să îți facem viața mai ușoară.

Ești firmă de decorațiuni sau de evenimente și ai nevoie de aprovizionare?
La SmartBalon regăsești elementele necesare oricărei petreceri tematice.

Decoruri perfecte pentru toate tipurile de petrecere

Baloanele transformă incinta într-un mediu optim petrecerii, într-un spațiu dedicat serilor memorabile. În funcție de ocazie, baloanele arată diferit, potențează decorațiunile altfel și semnifică lucruri diferite. Cu ajutorul acestora se pot obține decoruri impresionante cu ușurință și în timp scurt. Impactul vizual este garantat cu baloanele pe care le comercializăm.

Au loc evenimente festive private (logodnă, nuntă, botez, turtă/moț sau aniversare – majorat, altă zi de naștere sau zi onomastică, aniversarea nunții de argint), de business (petrecere de firmă cu ocazia încheierii anului financiar, cu ocazia unui moment important din viața companiei, team building, de Crăciun, de Paște), Revelion dar și gale și festivități ale cluburilor civice și de afaceri.

[products limit=”5″ columns=”5″ orderby=”date” order=”DESC” ids=”608,622,662,596,229″]

Pentru toate tipologiile de eveniment se găsesc toate elementele de decorare a locației adunate laolaltă la Smart Balon. Baloanele din latex, baloanele din folie, figurinele, cifrele, baloanele cu heliu sunt concepute pentru a reprezenta vizual fie o vârstă, fie un simbol al ocaziei de petrecere; sunt alese și folosite pentru a sublinia și potența eleganța celebrării unui moment romantic sau unic în viață sau poate explozia de bucurie și râset de copii, în cazul unei aniversări onomastice sau a zilei de naștere pentru un copil.

Acesta este, după caz, plin de relaxare, voie bună, atmosferă festivă, decoruri superbe, muzică antrenantă, dans cu gust, garderobe alese, coafuri reușite, accesorii fără egal, răsfăț culinar, destindere totală, umor plăcut, surprize frumoase, culori încântătoare, stil aparte, eleganță candidă și rafinament.

Cu cât se acordă mai multă atenție detaliilor, cu atât totul devine natural, unic și irepetabil, excelent, la superlativ și de ținut minte toată viața. Splendoarea la care se poate ajunge va fi reținută în fotografii și înregistrări video și vor face deliciul tuturor mult timp după aceea, atât participanților – ocazie cu care se pot observa surprinși în imagini, cât și prietenilor și fanilor din social media.

[products limit=”5″ columns=”5″ orderby=”date” order=”DESC” ids=”687,681,689,685,683″]

Baloane și accesorii de petrecere, toate într-un loc Smart

Baloanele noastre sunt profesionale, ceea ce denotă o rezistență crescută, având șanse mari de supraviețuire și după petrecere – numai bune de luat acasă după aceea, pentru ca petrecerea să dăinuie la nivel simbolic.

Heliul din baloanele latex le permite acestora să plutească între 10 și 14 ore, suficient pentru a întâmpina invitații, pentru a îi întreține pe tot parcursul evenimentului și pentru a bucura puțin și după aceea.

Baloanele cu folie permit înfățișarea de personaje (din desene animate, pentu petrecerile pentru cei mici), de stele și inimi (pentru botez, dar și pentru Ziua Îndrăgostiților – Valentine’s Day, Dragobete, 8 martie – Ziua Femeii sau petrecerea de logodnă), cifre (pentru sărbătorirea așa cum se cuvine a zilei de naștere sau a marcării unui număr cu însemnătate, 14.02, 08.03 sau altele).

[products limit=”5″ columns=”5″ orderby=”date” order=”DESC” ids=”570,403,399,393,409″]

Mesajele se pot scrie din baloanele cu folie, devenind prilej de fotografiat. Locul evenimentului devine instagramabil și memorabil și provoacă o bucurie imensă. Ai de ales de la noi atât baloane din latex simple, cât și variante cu confetti, imprimate, în formă de inimă și altele.

[products limit=”5″ columns=”5″ orderby=”date” order=”DESC” ids=”822,717,826,734,818″]

Paharele, coifurile, șervețelele, suflătorile, lumânările cu artificii pentru tort și ghirlandele își au un loc de cinste în oferta noastră de produse. Alăturate baloanelor după culoare și model, aduc sens și unitate evenimentului. Clienților persoane fizice le este cunoscut mai puțin, însă cu siguranță clienții persoane juridice – firmele de organizare de evenimente – recunosc importanța acestui aspect și caută în mod activ să le obțină pe toate.

[products limit=”5″ columns=”5″ orderby=”date” order=”DESC” ids=”269,267,264,634,638″]

Ar fi prea mult de scris pentru a cuprinde tot ce îți putem oferi. Este mult mai potrivit să lăsăm meniul din partea stângă a secțiunii Magazin să facă onorurile și să arate multitudinea de oferte pentru:

○ Baloane folie;
○ Baloane latex;
○ Petreceri tematice;
○ Accesorii baloane;
○ Accesorii petrecere;
○ Butelii cu heliu și altele.

[products limit=”2″ columns=”5″ orderby=”date” order=”DESC” ids=”247,245″]

Apropo de buteliile cu heliu – și cu asta vă lăsăm să faceți shopping – dacă aveți nevoie de multe baloane cu heliu sau de ele în mod repetat, aveți nevoie cu siguranță și de o butelie cu heliu dintre cele pe care le comercializăm. Ca un post scriptum, la nivelul județului Suceava prestăm direct servicii de umflare a baloanelor cu heliu, la standul nostru fizic din Egros Suceava ori deplasându-ne la locație.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: