Cauți baloane cifre si baloane litere? Smart Balon îți dezvăluie tot ce trebuie să știi

baloane cifre - 30

Nici o petrecere fără baloane

Aproape toate petrecerile, fie pentru adulți, fie pentru copii sunt în trend pe Facebook cu vestitele baloane cifre, mari de 1 metru, care etalează vârsta sărbătoritului și/sau cu baloanele litere care îi compun și numele. Toate camerele telefoanelor caută să le surprindă pe fundal, la fel și obiectivele foto profesioniste (vorbim de organizarea ședințelor foto profesioniste).

Dacă îți dorești un asemenea lucru la petrecerea aniversară, ziua, majoratul sau nunta ta, ori la botezul propriului copil, află de aici totul despre cifrele și literele formate din baloane.

Despre dimensiunile și culorile baloanelor litere

baloane litere bride to bebaloane litere te iubesc

Din baloane litere este foarte ușor să compui un cuvânt, un nume, o formulare care să exprime și să definească scopul petrecerii și care să îmbogățească decorul într-un mod inedit.

Exemplu: RARES, ANA MARIA, LA MULTI ANI, BINE ATI VENIT, HAPPY BIRTHDAY, ITS A BOY/GIRL, VREI SA FII SOTIA MEA, MERRY ME, BRIDE TO BE, etc. Ai înțeles ideea 🙂

Fiecare literă are 40 cm si poate fi umflată doar cu aer, cu heliu nu plutește. Se folosește fie o pompă manuală, fie se suflă cu bețișorul din ambalaj. Ele sunt prevăzute cu urechiușe prin interiorul cărora se trece șnurul de rafie. Literele pot fi achiziționate pe auriu sau argintiu, culori neutre care pot fi ușor asortate cu restul decorului, sau pe roz gold sau albastru, după preferințe. Pot rezista până la câteva luni, așa umflate. 

Despre dimensiunile și culorile baloanelor cifre

baloane cifra 2baloane cifre 20 baloane cifre 16

Cu baloane cifre, pentru că sunt mari de 100 cm înălțime, scapi de orice stres ai putea avea legat de decor. Baloanele cifre sunt rezistente, ele putând fi umflate cu heliu sau cu aer cu mult înainte de ora de începere a evenimentului fără grija că se vor dezumfla fix în mijlocul petrecerii; așa cum se întâmplă uneori cu baloanele din latex dacă sunt umflate mult prea devreme.

Dacă ai crede că trebuie să rămâi la baloanele latex din cauza bugetului limitat, află că baloanele cu cifre sunt atât de accesibile la preț încât te întrebi de ce nu le-ai folosit și cu alte ocazii. La fel de bune la preț sunt și baloanele litere.

Noi, Smart Balon, practicăm prețuri competitive, corecte pentru toate acestea, asigurând inclusiv o livrare rapidă și sigură din stoc. Da, la noi se poate comanda și cu plata ramburs, iar ca gamă de culori ai la dispoziție o varietate de la auriu la argintiu, rose gold sau albastru.

Toate culorile arată superb pe baloanele folie, astfel încât baloanele în aranjamente arată la rândul lor superb și contrastează cu restul decorului – în același timp formează un decor bine compus, cu zone de focus și zone de fundal.

Litere pentru nume și cifre pentru vârste diferite

Aceste baloane din folie în formă de litere ori cifre sunt perfecte și nimic mai puțin. Pe cât sunt de simple, pe atât de bine arată și comunică esența party-ului, tematica lui, nota lui personală. În funcție de ce culoare au și ce numere sau nume exprimă, ele sunt rafinate și elegante, și tocmai de aceea fac diferența în atmosfera evenimentului – atmosferă care trebuie creată și menținută.

Baloanele cifre umflate cu heliu și ancorate cu pot fi ușor luate în brațe de petrecăreți și pot fi mișcate în ritm de dans. Pot fi făcute asemenea lucruri cu ele astfel încât seara se însuflețește imediat și filmările și fotografiile ies o minune, o splendoare.

Copiii se vor simți privilegiați de prezența acestor baloane la petrecerea organizată de părinți pentru ei. Copiii au culori preferate, așa că un albastru închis, bleu, roz sau roz gold regăsit pe baloanele cu vârsta lor este garanția unei mari bucurii pentru ei.

Se observă mai greu acest lucru, dar albastrul pus pe un balon folie devine un albastru și mai plăcut decât înainte. Materialul acestor baloane litere sau a celor cifre arată foarte bine colorat, potențează culoarea, o face mai vibrantă și mai plăcută.

Se fac puține nunți de argint, dar cum ar arăta o nuntă de argint unde să troneze =25= scris din baloane argintii? Și cum ar arăta o nuntă de aur unde să existe =50= scris din baloane aurii? Ar arăta memorabil.

Pentru idei de decoruri vă puteți inspira de pe pagina noastră de Facebook!

%d blogeri au apreciat: