BALOANE FOLIE

Baloane Folie – TOATE BALOANELE SE LIVREAZĂ NEUMFLATE

Baloanele folie sunt potrivite pentru orice tip de petrecere:

 • fie că este pentru o zi aniversară,
 • pentru botez sau petrecerea bebelușului la 1 an,
 • pentru majorat,
 • pentru diverse evenimente speciale (ziua îndrăgostiților, cerere în căsătorie, întâmpinarea nou-născutului acasă de la maternitate),
 • dar și pentru decorațiuni evenimente corporate, inaugurare de noi sedii, etc.

Orice decor devine unul de poveste datorită acestor baloane folie.

Se pot umfla cu heliu sau cu aer (excepție mini figurinele și baloanele litere care se pot umfla doar cu aer). Se recomandă totuși heliul pentru că arată foarte bine atunci când plutesc. Se atașează o contragreutate legată de șnurul rafie pentru a poziționa balonul unde vrem si ”pentru a nu-și lua zborul”.

 • Baloane folie personaje

  Baloane folie personaje44 Products

  Baloane folie personaje - TOATE BALOANELE SE LIVREAZĂ NEUMFLATE, pot fi umflate cu heliu sau cu aer. Baloanele folie personaje sunt îndragite la petrecerile copiilor datorită eroilor preferați din desenele animate. Mickey, Minnie, Eroi în Pijamale, Cars, Frozen, Minions, Lool, Patrula Cațelușilor, etc. Organizează copilului tău petrecerea de neuitat și vei fi cel mai bun părinte!
 • Mini Figurine

  Mini Figurine8 Products

  Mini Figurine. TOATE BALOANELE SE LIVREAZA NEUMFLATE
 • Baloane folie simple 45 cm

  Baloane folie simple 45 cm12 Products

  Baloane folie simple 45 cm. TOATE BALOANELE SE LIVREAZA NEUMFLATE. Se pot umfla cu heliu sau cu aer.
 • Baloane Cifre 100 cm

  Baloane Cifre 100 cm34 Products

  Baloane Cifre de 100 cm. TOATE BALOANELE SE LIVREAZA NEUMFLATE. NOU: nici o zi de nastere fara a-ti etala varsta cu ajutorul cifrelor din baloanele folie :) Facebook-ul si Instagram-ul este inundat de poze, selfiuri cu aceste accesorii umflate fie cu heliu, fie cu aer. Este clar: trebuie sa tinem pasul cu trend-ul. In functie de preferinte, baloanele cifre pot fi achizitionate in diverse culori. Preturi mici, livrare imediata.
 • Baloane Litere

  Baloane Litere52 Products

  Baloane litere se pot umfla doar cu AER. TOATE BALOANELE SE LIVREAZĂ NEUMFLATE. Impresioneaza-i pe cei dragi si comanda literele care compun numele lor, declaratii sau orice alt text dorești să afișezi. Este foarte ușor de compus un cuvânt: fiecare literă are dimensiunea de 40 cm, literele se prind între ele cu șnurul rafie (se găsește la categoria accesorii baloane) băgat printre urechiușe. Gama variata de culori, livrare imediata din stoc, plata ramburs.
 • Baloane folie mesaje

  Baloane folie mesaje24 Products

  Baloane folie mesaje: TOATE BALOANELE SE LIVREAZĂ NEUMFLATE. Pot fi umflate cu heliu sau cu aer. Cu ajutorul lor se poate asigura un decor deosebit. Pot fi amplasate fie individual, fie în buchete; astfel efectul va fi și mai impresionant. Impresionează-ți invitații cu aceste baloane personalizate, inscripționate cu mesaje potrivite.
 • Baloane folie set

  Baloane folie set34 Products

  Baloane folie set TOATE BALOANELE SE LIVREAZA NEUMFLATE.