Baloane 18 ani pentru majorat. Idei și tematici inedite de petrecere

baloane 18 ani rose gold

Nu există o petrecere mai importantă decât cea de majorat. Este ziua în care copiii intră în lumea adulților și a tuturor privilegiilor care vin odată cu vârsta de 18 ani. Așadar, ca părinte, ocupă-te să o sărbătorească în mare fel. Exact așa cum merită fiecare tânăr. Important nu este să fie perfect. Important este ca tinerii sărbătoriți și invitații lor să se simtă bine și să aibă parte de amintiri minunate. Pe fundalul unui decor în care tronează baloane 18 ani uriașe.

Ce trebuie să iei în considerare pentru o petrecere de majorat cu baloane 18 ani

Așadar ai început să plănuiești evenimentul aniversării a 18 ani. Înainte totuși de a trece la detalii, este important să ai un plan pregătit. Ia în considerare aceste sfaturi:

  • În cazul în care organizarea petrecerii nu este o surpriză, consultă-te cu sărbătoritul legat de ceea ce își dorește. Vezi dacă vrea un eveniment de mici sau mari proporții. Dacă vrea ca acesta să se desfășoare în interior sau în exterior. Marele trend al acestor ani legat de majorate este ca acestea să se desfășoare la o cabană închiriată. Așa, lumea se va distra și înauntru și afară. În plus, distracția poate dura mai mult de o zi.

  • Veniți împreună cu o tematică specială pentru petrecere. Dar nu care cumva să lipsească de aici baloane 18 ani rose gold, argintii sau aurii, ca punct central al evenimentului.

  • Faceți lista de invitați. Asigurați-vă că toate persoanele importante din viața majorului sunt incluse. După, trimiteți invitațiile personalizate împreună cu detaliile legate de data și locul majoratului.

  • După stabilirea tematicii petrecerii, puneți pe o listă toate lucrurile de care aveți nevoie pentru a decora și transforma locul majoratului. De la baloane 18 ani uriașe, baloane 18 ani rose gold, argintii, aurii sau cu urări de La mulți ani, și până la butelii cu heliu, confetti, seturi de props sau tacâmuri de unică folosință, luați-le dintr-un singur loc. La Smartbalon.ro le găsești pe toate în categoriile bine definite ale site-ului. În plus, la comenzi mai mari, și livrarea e gratuită iar totalul e mult mai rezonabil.

  • Evident, trebuie luate în considerare mâncarea și băutura. Dacă este mai ok așa, se poate apela la o firmă de catering. Dacă nu, adulții pot încropi alături de sărbătorit un meniu ușor pe care îl vor pregăti singuri pentru acea dată. Dar, ca să existe totuși o surpriză, tortul poate fi comandat separat și personalizat, fără știința viitorului major. Și să intre în scenă într-un moment potrivit alături de cele mai cool baloane 18 ani, din litere, din folie sau din cifre, cu mesaje grozave.

Baloane 18 ani rose gold și idei cool pentru majorat

Dacă ai ajuns la acest articol înseamnă fie că organizezi o petrecere de majorat pentru cineva drag, fie că ești viitorul major din grup. Așa că probabil cauți cele mai faine idei de petrecere cu ocazia aniversării de 18 ani. Vei găsi în cele ce urmează tematici cool, din care te poți inspira cu ușurință.

  • Petrecere cu cabină foto, props și baloane 18 ani rose gold. Tinerii sunt ași în ale selfie-urilor. Așa că decorațiunile glam sau amuzante pe care le comercializează site-ul Smartbalon.ro sunt perfecte pentru ocazie. În plus, baloanele cu La mulți ani, cele cu 18 ani de 1 metru sau seturile de props cu diferite figurine și mesaje sunt ideale pentru poze care vor intra în secțiunea specială a albumului foto.

  • Petrecere cu jocuri video sau de societate. Până la urmă, și majoratul este tot un prilej de a-ți aduna prietenii dragi pentru a vă simți bine împreună. Așa că pe lângă un decor mai special, mâncare și băutură bună, nu ar trebui să lipsească nici jocurile care vor anima atmosfera.

  • O idee tare actuală este petrecerea de majorat în cadrul unui escape room. Puteți vedea disponibilitatea unor locații de genul sau organiza chiar voi într-o locație aleasă un astfel de joc cu indicii, suspans și multă distracție la comun.

  • Iar dacă sărbătoritul iubește muzica, ce alt mod mai fain de a-i organiza majoratul există decât includerea pe lista de invitați la un concert a lui și a găștii lui?

Pe lângă acestea, mai există nenumărate idei și tematici pentru petreceri de majorat ce pot fi puse în aplicare. Urmărește blogul Smartbalon.ro în continuare pentru a fi la curent cu astfel de articole cu idei și sugestii pentru variate petreceri.

Leave a Comment

%d blogeri au apreciat: