Articole de petrecere pentru copii. Distracție pentru ei, fără stres pentru tine

Ca părinte ești dispus(ă) să faci eforturi pentru a-ți distra copilul mai ales când este vorba de ziua onomastică sau de ziua de naștere a acestuia. Dar poate că nu este necesar să te stresezi atât, fiindcă există o multitudine de articole de petrecere care umplu kinder party-urile de detalii adorabile. Ne-am gândit să îți venim în ajutor, fiindcă trebuie să știi de accesoriile care îi înnebunesc de plăcere pe micii petrecăreți.

Îți oferim exemple de articole de petrecere cu care îi vei bucura pe toți copiii

Ca la orice petrecere a copiilor, cei mici servesc dulciuri și beau suc. Bineînțeles, și gustările reci, pregătite de părinții organizatori, sunt mâncate cu poftă (până când sunt aduse dulciurile). Dar din ce se servește? Cum își ia fiecare ce poftește ca să se îndepărteze de platouri și să fie liber să guste bunătățile de care are poftă?

Farfurii, pahare și șervețele

accesorii petrecere

Este atât de simplu, dar printre articolele de petrecere pe care noi, Smart Balon, le avem în ofertă, se numără nu farfurii banale sau pahare fără stil, ci adevărate accesorii de petrecere, fiindcă toate au modele și înfățișează personaje din lumea Disney de care – nu-i așa? – copiii tăi sunt foarte atașați, poate mai mult decât erai tu atașat(ă) de personajele preferate de desene animate în copilărie.

Astfel, ai posibilitatea să faci o petrecere tematică cu Sofia, Eroi în Pijamale, Mickey Mouse sau Frozen și până și obiectele folosite la a servi, a bea sau a șterge mâna și gurița sunt în acord cu tematica petrecerii!

Lumânări și artificii de tort

Nu putem spune dinainte dacă tortul va fi servit pe aceste farfurii sau dacă șampania pentru copii va fi servită în aceste pahare la momentul potrivit, dar cu siguranță știm că lumânările în care va sufla sărbătoritul/sărbătorita trebuie să aibă cifre stilizate ca pentru copii sau model de trenuleț, fiindcă trenulețul e simpatic întotdeauna și cu el mergi la sigur!

Artificiile de tort sunt articolele pentru petrecere care provoacă bucurie mare în rândul copiilor invitați dar, în primul rând, în sufletul copilașului tău, al copilului pentru care se întâmplă totul.

Bannere, suflători și coifuri

set 6 suflatori mariDacă locuiți la casă și aveți puțină grădină, să știi că poți marca un loc de petrecere prin câteva bannere de 2-3 metri cu model trenuleț.

Știm că larma copiilor este obositoare, dar trebuie ca măcar la aniversări să fie lăsați să facă gălăgie, așa că printre accesoriile noastre de petrecere se numără și seturi de suflători, de trompetuțe, cum vezi prin filmele de familie de duminică. Și dacă tot este ca-n filme, coifuri pentru party care să fie purtate pe căpșoare se găsesc la noi, în mai multe culori, haioase toate.

Copilul tău îți va fi recunoscător pentru aducerea accesoriilor la petrecere

 

Pentru copii, desenul animat luat de pe ecrane și pus pe fel de fel de lucruri, dar și belșugul de forme și culori sunt lucruri de neuitat cu ocazia unei aniversări. Copilul tău va crede că ai muncit de te-ai spetit să pregătești totul sau, dacă înțelege ce înseamnă o comandă online și că este atât de ușor să se livreze una, îți va fi recunoscător pentru preocuparea pe care ai avut-o.

Te va răsplăti cu îmbrățișări și pupici trei zile la rând pentru faptul că te-ai asigurat că distracția va fi garantată și că totul va ieși grozav, inclusiv pozele care vor ajunge pe rețelele de socializare.

Dacă ai vreo urmă de îndoială asupra utilității acestor articole pentru petrecerile celor mici, te înștiințăm că toate acestea sunt folosite și de locațiile de distracție pentru copii, adică și de firmele specializate în entertainmentul prichindeilor.

Bineînțeles, ai posibilitatea de a lăsa pe mâna organizatorilor pricepuți să se ocupe de tot pentru aniversarea prichindelului sau micuței, însă te va costa și, în plus, nu va fi ca acasă, nu vei fi tu în control.

Poate că nu vrei să rămâi acasă în timp ce puiul este acolo, trebuie să fii și tu și să supraveghezi, să interacționezi, trebuie să fie prezenți chiar ambii părinți, poate și verișorii și copiii vecinilor de bloc sau de stradă cu care odrasla se joacă în weekenduri și vacanțe.

La noi găsești totul pentru petrecerea tematică organizată pentru copil

Așa că nu te stresa degeaba! Îți oferim ocazia să organizezi o super petrecere acasă, folosindu-te de muzică de pe internet, pregătind câteva platouri și cumpărând niște dulciuri și suc, comandând un tort, pentru el comandând lumânări și artificii de la noi.

Decorezi grădina, casa sau apartamentul cu cât mai multe articole specifice petrecerilor, iei și farfurii, și pahare și șervețele cu o figurină iubită de toți picii și ai rezolvat. Fără stres din partea ta, poți asigura distracția pentru ei! În plus, te vei bucura și tu, ca părinte, de bucuria copilului tău.

Alături de baloanele din folie cu personaje, alături de tortul cu ornament cu personaje, vin și aceste articole de petrecere din oferta Smart Balon care înfățișează cam aceleași personaje. Fetița care adoră Frozen se va alege cu Frozen pe orice obiect. Băiețelul fascinat de Eroii în Pijamale va fi fericit când acești eroi din desene vor fi prezenți peste tot.

Micii sărbătoriți, indiferent de ocazie, vor trăi bucurii mari alături de micii petrecăreți impresionați, de altfel, de ce a putut mămica sau tăticul sau amândoi să pregătească.

Noi ne bucurăm că te putem ajuta și sperăm că și tu te vei bucura de ofertele noastre. Petrecere plăcută!

Leave a Comment

%d blogeri au apreciat: